Відгуки

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

які вже економлять на опаленні і п'ють чисту воду

Встановили теплолічильник у вказані попередньо строки. Дуже коректний, незважаючи на юний вік. менеджер Дмитро. Трошки зіпсували враження від співпраці монтувальники, але Дмитро своїм професіоналізмом зумів нівелювати негатив. Успіхів і раджу користуватися послугами цієї компанії. Сподіваюся, що теплолічильник буде вправно служити нам на радість.

Людмила
Київ
21 Липень, 2017

Встановили від Т-Облік систему для очищення води. Дуже гарна річ!) Її зовсім не видно (прилад ховається під мийкою), а чисту воду можна отримати в будь-який час прямо з крану. Співробітники компанії все зробили дуже якісно і грамотно: для питної води один кран, для звичайної – інший. Картриджів вистачає надовго. 

Найбільше подобається сам смак води: чиста, м’яка, як з криниці  – не можна напитися). У мене двоє маленьких дітей, тому її якість дуже важлива. Сервіс компанії на вищому рівні, роботою хлопців  дуже задоволена. Спасибі!

Наталя
м. Буча
11 Серпень, 2016

Замовляла в Т-Облік встановлення квартирного лічильника тепла. Все зробили дуже швидко і якісно, прилад працює стабільно, ніяких збоїв. Рада, що в нас є такі професіонали, на яких можна покластися. Дякую Вам за гарну роботу, буду рекомендувати знайомим! 

Тетяна
м. Вишневе
1 Липень, 2016

Устанавливал с Т-Облик счетчик на воду. Заранее прочитал про 4-тарифные модели, поэтому сразу решил остановиться на них. Это очень выгодно в таких регионах, как мой: постоянно какие-то ремонты водопроводов, низкая температура воды на верхнем этаже. Обычный счетчик не учел бы эти моменты, пришлось бы платить по полной стоимости горячей воды. А так – все очень разумно: счетчик учитывает температуру и относит использованные кубометры либо к холодной, либо к горячей воде. Я плачу за то, что получаю. Сотрудничеством с Т-Облик очень доволен. 

Андрей
г. Киев
23 Червень, 2016

Компанію Т-Облік я знаю давно  – вже був досвід роботи з ними з питань встановлення чотирьох-тарифного лічильника на воду. Коли мені подзвонили їх співробітники і розповіли, що зараз в них з’явилася нова послуга по встановленню фільтрів для води – я зацікавилася відразу. Я давно думала про альтернативу доставки води, а чиста вода прямо з крана – це дуже зручно. Систему встановили по акції, тому обійшлося зовсім недорого. Не можу тепер нарадуватись, що не треба слідкувати за залишками запасів – треба просто відкрити кран. Дякую за якісне обладнання і хорошу роботу!

Олена
м. Бровари
3 Травень, 2016

Я обратился в Т-Облик, когда искал систему для очистки воды. Увидел интересное предложение на сайте – позвонил проконсультироваться, и решил, что мне подходит. Пока никаких нареканий: вода из крана чистейшая (6 стадий очистки себя оправдывают), само оборудование незаметно спрятано под мойкой, фильтров хватает надолго. Договорился на сервисное обслуживание, обещали сами позвонить напомнить о замене картриджей. Приятно, что у нас есть компании с таким уровнем обслуживания. Лучшие рекомендации!  

Леонид
г. Киев
15 Квітень, 2016

В компанію Т-Облік ми подзвонили, коли переїхали в нову квартиру. Потрібно було встановити лічильники і ми звернулися по рекомендації знайомих. Дуже сподобалось, що співробітники змогли запропонувати декілька моделей приладів, пояснили різницю, допомогли вибрати. В нас було дуже багато клопоту з ремонтом, тому нам дуже сподобався підхід компанії до роботи: можна замовити весь комплекс послуг від збору документації і узгод, до проектування і встановлення. До того ж, даються всі гарантії на сервісне обслуговування, тож можна не турбуватись, якщо виникнуть складності. Роботою Т-Облік дуже задоволені, рекомендуємо. 

Олександр
м. Буча
27 Березень, 2016

Заказывали в компании Т-Облик ультразвуковой квартирный счетчик тепла. Всем довольны: установка оперативная и аккуратная, прибор работает без сбоев, все отлично. Спасибо, только лучшие рекомендации от нас.

Светлана
г. Бровары
19 Березень, 2016

Я уже пользовалась услугами компании Т-Облик раньше (устанавливала счетчик тепла), и очень заинтересовалась, когда мне позвонил сотрудник и расписал преимущества многотарифного счетчика на воду. Посоветовалась с мужем, и мы решили попробовать – терять было особо нечего. Действительно, это оказалось выгодно!  Объясню). В нашем районе часто бывают перебои с водой (то отключат, то слегка теплая бежит), а оплачивать приходилось по полному тарифу. С тех пор, как мы установили 4-тарифный счетчик, мы  получили возможность платить за фактическую температуру воды: до 40 градусов – как за холодную, от 50 градусов – как за горячую. Теперь все честно, а главное – экономно. Сотрудничать с Т-Облик стало для нас хорошей традицией).

Алена
г. Буча
7 Березень, 2016

Ми звернулись в компанію Т-Обік з питання встановлення лічильника тепла на весь будинок. В старих спорудах неможливо встановити лічильники в кожній квартирі, та й не всі можуть собі це дозволити. Але опалення в сезон дуже дороге, тому на зборах  мешканців було вирішено зібрати кошти на такий прилад. Подзвонили в компанію, зустрілися, підписали договір. Величезне спасибі співробітникам, що допомогли отримати всі дозволи і зібрати документацію, швидко встановили обладнання. Різницю в оплаті рахунків всі відчули першої ж зими, дуже задоволені, що наважилися поставити лічильник. Дякуємо від усього нашого будинку!

Ірина
м. Бровари
16 Лютий, 2016

Заказывал в компании Т-Облик установку счетчиков тепла. Долго откладывал, но когда увидел акцию на сайте, решил, что лучшей возможности уже не будет – позвонил и договорился.

Сказать, что доволен – ничего не сказать. Ребята сами приехали, проконсультировали, вместе определились с удобным местом установки и моделью счетчика. Смонтировали тоже все очень аккуратно – я не ожидал, думал, что это происходит с большими разрушениями – рад, что ошибся. Спасибо Вам за оперативность и профессиональную работу! Обязательно буду рекомендовать Вас знакомым.

Олег
г. Киев
2 Лютий, 2016

залишити відгук

обязательные поля

Загальна оцiнка