Відгуки

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

які вже економлять на опаленні і п'ють чисту воду

Установили тепло счетчик… Очень нравиться, экономия на лицо, гарантия, выгодная цена для установки, то беж всё хорошо… Эта фирма мне очень помогла понять всю выгоду установки всем советую. Спасибо большое компании Т-Облик за отличную работу!!!

Константин
Бровары
23 Липень, 2018

Встановили теплолічильник у вказані попередньо строки. Дуже коректний, незважаючи на юний вік. менеджер Дмитро. Трошки зіпсували враження від співпраці монтувальники, але Дмитро своїм професіоналізмом зумів нівелювати негатив. Успіхів і раджу користуватися послугами цієї компанії. Сподіваюся, що теплолічильник буде вправно служити нам на радість.

Людмила
Київ
21 Липень, 2017

Встановили від Т-Облік систему для очищення води. Дуже гарна річ!) Її зовсім не видно (прилад ховається під мийкою), а чисту воду можна отримати в будь-який час прямо з крану. Співробітники компанії все зробили дуже якісно і грамотно: для питної води один кран, для звичайної – інший. Картриджів вистачає надовго. 

Найбільше подобається сам смак води: чиста, м’яка, як з криниці  – не можна напитися). У мене двоє маленьких дітей, тому її якість дуже важлива. Сервіс компанії на вищому рівні, роботою хлопців  дуже задоволена. Спасибі!

Наталя
м. Буча
11 Серпень, 2016

Замовляла в Т-Облік встановлення квартирного лічильника тепла. Все зробили дуже швидко і якісно, прилад працює стабільно, ніяких збоїв. Рада, що в нас є такі професіонали, на яких можна покластися. Дякую Вам за гарну роботу, буду рекомендувати знайомим! 

Тетяна
м. Вишневе
1 Липень, 2016

Устанавливал с Т-Облик счетчик на воду. Заранее прочитал про 4-тарифные модели, поэтому сразу решил остановиться на них. Это очень выгодно в таких регионах, как мой: постоянно какие-то ремонты водопроводов, низкая температура воды на верхнем этаже. Обычный счетчик не учел бы эти моменты, пришлось бы платить по полной стоимости горячей воды. А так – все очень разумно: счетчик учитывает температуру и относит использованные кубометры либо к холодной, либо к горячей воде. Я плачу за то, что получаю. Сотрудничеством с Т-Облик очень доволен. 

Андрей
г. Киев
23 Червень, 2016

Компанію Т-Облік я знаю давно  – вже був досвід роботи з ними з питань встановлення чотирьох-тарифного лічильника на воду. Коли мені подзвонили їх співробітники і розповіли, що зараз в них з’явилася нова послуга по встановленню фільтрів для води – я зацікавилася відразу. Я давно думала про альтернативу доставки води, а чиста вода прямо з крана – це дуже зручно. Систему встановили по акції, тому обійшлося зовсім недорого. Не можу тепер нарадуватись, що не треба слідкувати за залишками запасів – треба просто відкрити кран. Дякую за якісне обладнання і хорошу роботу!

Олена
м. Бровари
3 Травень, 2016

Я обратился в Т-Облик, когда искал систему для очистки воды. Увидел интересное предложение на сайте – позвонил проконсультироваться, и решил, что мне подходит. Пока никаких нареканий: вода из крана чистейшая (6 стадий очистки себя оправдывают), само оборудование незаметно спрятано под мойкой, фильтров хватает надолго. Договорился на сервисное обслуживание, обещали сами позвонить напомнить о замене картриджей. Приятно, что у нас есть компании с таким уровнем обслуживания. Лучшие рекомендации!  

Леонид
г. Киев
15 Квітень, 2016

В компанію Т-Облік ми подзвонили, коли переїхали в нову квартиру. Потрібно було встановити лічильники і ми звернулися по рекомендації знайомих. Дуже сподобалось, що співробітники змогли запропонувати декілька моделей приладів, пояснили різницю, допомогли вибрати. В нас було дуже багато клопоту з ремонтом, тому нам дуже сподобався підхід компанії до роботи: можна замовити весь комплекс послуг від збору документації і узгод, до проектування і встановлення. До того ж, даються всі гарантії на сервісне обслуговування, тож можна не турбуватись, якщо виникнуть складності. Роботою Т-Облік дуже задоволені, рекомендуємо. 

Олександр
м. Буча
27 Березень, 2016

Заказывали в компании Т-Облик ультразвуковой квартирный счетчик тепла. Всем довольны: установка оперативная и аккуратная, прибор работает без сбоев, все отлично. Спасибо, только лучшие рекомендации от нас.

Светлана
г. Бровары
19 Березень, 2016

Я уже пользовалась услугами компании Т-Облик раньше (устанавливала счетчик тепла), и очень заинтересовалась, когда мне позвонил сотрудник и расписал преимущества многотарифного счетчика на воду. Посоветовалась с мужем, и мы решили попробовать – терять было особо нечего. Действительно, это оказалось выгодно!  Объясню). В нашем районе часто бывают перебои с водой (то отключат, то слегка теплая бежит), а оплачивать приходилось по полному тарифу. С тех пор, как мы установили 4-тарифный счетчик, мы  получили возможность платить за фактическую температуру воды: до 40 градусов – как за холодную, от 50 градусов – как за горячую. Теперь все честно, а главное – экономно. Сотрудничать с Т-Облик стало для нас хорошей традицией).

Алена
г. Буча
7 Березень, 2016

Ми звернулись в компанію Т-Обік з питання встановлення лічильника тепла на весь будинок. В старих спорудах неможливо встановити лічильники в кожній квартирі, та й не всі можуть собі це дозволити. Але опалення в сезон дуже дороге, тому на зборах  мешканців було вирішено зібрати кошти на такий прилад. Подзвонили в компанію, зустрілися, підписали договір. Величезне спасибі співробітникам, що допомогли отримати всі дозволи і зібрати документацію, швидко встановили обладнання. Різницю в оплаті рахунків всі відчули першої ж зими, дуже задоволені, що наважилися поставити лічильник. Дякуємо від усього нашого будинку!

Ірина
м. Бровари
16 Лютий, 2016

Заказывал в компании Т-Облик установку счетчиков тепла. Долго откладывал, но когда увидел акцию на сайте, решил, что лучшей возможности уже не будет – позвонил и договорился.

Сказать, что доволен – ничего не сказать. Ребята сами приехали, проконсультировали, вместе определились с удобным местом установки и моделью счетчика. Смонтировали тоже все очень аккуратно – я не ожидал, думал, что это происходит с большими разрушениями – рад, что ошибся. Спасибо Вам за оперативность и профессиональную работу! Обязательно буду рекомендовать Вас знакомым.

Олег
г. Киев
2 Лютий, 2016

залишити відгук

обязательные поля

Загальна оцiнка

 

Відгуки
5 (100%) 2 votes